Ik huur
Ik huur
Fijn wonen in jouw huurhuis

Wij zijn er om u te helpen. Een huis is meer dan een dak boven je hoofd. Het is waar jij je thuis voelt. Waar jij fijn woont.
Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan gerust contact met ons op. 

Onderhoud en reparaties
Wonen Vierlingsbeek zorgt voor het onderhoud aan uw woning. Daarmee proberen we problemen te voorkomen. Gaat er toch iets stuk? Dan doen we ons best het zo snel mogelijk te repareren. Is er schade aan uw huis, gebruik dan bij voorkeur onze app.
Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen of even langs te komen.

Handig: onze app
Speciaal voor onze huurders hebben we de WocoAPP ontwikkeld. Daarmee kunt u snel en eenvoudig: een reparatieverzoek indienen of contact met ons opnemen. 24 uur per dag. Ook weekenden.
Installeer deze app op uw telefoon via: Android of iOS.
Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar telefoonnummers, formulieren of handige informatie.

Energie besparen
We kijken niet alleen naar vandaag, maar ook naar de toekomst. Dus proberen we onze woningen energiezuiniger te maken. Omdat dit veel geld kost, doen we het stap voor stap. Maar u kunt nu al iets doen om uw energierekening laag te houden. Bekijk hiervoor de tips van de Woonbond of op de website zet ook de knop om van de rijksoverheid.

Nieuwe woningen
We verhuren niet alleen huizen, soms bouwen we ook nieuwe. Kijk daarvoor op onze projecten webpagina en/of volg onze nieuwsberichten. Ook wordt informatie  gedeeld via onze app, u krijgt vanzelf dan een melding.