Over ons Nieuws
Wonen & welzijn on tour door Overloon

23-8-2023
Wonen Vierlingsbeek en Sociom maakten op 15 augustus een tour door Overloon. We waren benieuwd naar de verhalen van inwoners over hun leefomgeving. Vergezeld door Piet Verbeeten, voorzitter Dorpsraad Frans Wouters en penningmeester Wilma Nabuurs waren we te vinden op drie verschillende locaties. Onder het genot van een Heldro ijsje van supermarkt Plus spraken we met bewoners over hun buurt. Waarom is het fijn om daar te wonen? Wat is minder prettig? Hoe kunnen we samenwerken? Ideeën van bewoners over het opknappen van de speeltuin en de buurttuinen kwamen aan bod. Hiermee willen de mensen aan de slag en dat ondersteunen we. De komende periode zullen buurtbewoners, Sociom en Wonen Vierlingsbeek samen bedenken wat mogelijk is om hun buurt te verfraaien en te behouden.

Deze ontmoetingen met en tussen bewoners vinden we belangrijk. Wij stimuleren ideeën van bewoners. Want samen werken aan fijn wonen in schone, veilige en leefbare wijken daar maken we ons hard voor.

Ook een goed idee? Bel of mail ons! Wonen Vierlingsbeek is tijdens werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 12:00 uur op tel. (0478) 632 296. Sociom tijdens kantoortijden op tel. (0485) 700 500.