Over ons Nieuws
Bericht betrouwbaar of scam?

15-8-2024

Steeds vaker hoort u in het nieuws of om u heen dat er nieuwe manieren zijn om bij uw gegevens of in uw woning te komen.


Het is belangrijk dat u hier heel alert op bent. Dit kan bijvoorbeeld gaan via emails, (SMS) berichten, telefonisch of aan de deur. Onthoud heel goed: bij twijfel bel direct na bij de desbetreffende partij.


Zo kregen wij laatst een melding van een bewoner. De melding ging over een telefoontje waarin gezegd werd dat wij (Wonen Vierlingsbeek) de sloten van de woning wilden controleren. In algemeenheid geldt: vertrouwt u het niet, hang dan op en maak de algemene toegangsdeur of uw eigen voordeur niet zomaar open voor onbekenden.


Contact over onderhoud


Onderhoud dat voor alle of meerdere bewoners van toepassing is, kondigen wij altijd schriftelijk aan. In die brief staat dan ook ons telefoonnummer en de uitnodiging om ons te bellen als u vragen heeft. Onze aannemers bellen u alleen rechtstreeks als u zélf een onderhoudsklacht aan ons heeft doorgegeven of als wij onderhoud hebben aangekondigd via een brief. U mag altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of twijfelt aan de echtheid van een brief, telefoontje of afspraak.


Vragen? Bel of mail ons!


Helaas kunnen wij niet voorkomen dat mensen contact met u opnemen en zich voordoen als medewerker van Wonen Vierlingsbeek. Bel ons dus gerust als u twijfelt! U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur op telefoon (0478) 632 296 of stuur uw mail naar info@wonenvierlingsbeek.nl