Over ons Nieuws
Afscheid directeur-bestuurder

6-3-2024

Joke Abbring neemt afscheid als directeur-bestuurder van Wonen Vierlingsbeek en maakt per 1 juni aanstaande de overstap naar een andere woningcorporatie. Ze wordt de nieuwe directeur-bestuurder bij Goed Wonen Gemert.

Joke deelt haar gedachten over haar vertrek:
“Onlangs heb ik laten weten dat ik Wonen Vierlingsbeek per 1 juni 2024 ga verlaten. Met ingang van deze datum ga ik aan de slag als directeur-bestuurder bij Goed Wonen Gemert. Een corporatie die actief is in Zuidoost-Brabant. Met veel plezier heb ik de afgelopen drie jaar samen met de medewerkers, Huurderspanel en onze partners samengewerkt aan onze maatschappelijke opdracht.
Wonen Vierlingsbeek heeft de ontwikkeling  ingezet van een beheerorganisatie naar een ontwikkelende organisatie die midden in de samenleving staat.  Er staat een professionele organisatie, we zijn stevig aan de slag met het verder verduurzamen van onze woningen en de komende jaren wordt er een flink aantal woningen toegevoegd aan ons bezit.  
Ik ben nog niet weg, maar wil bij deze alvast alle collega’s bedanken die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor de huidige en toekomstige huurders. Dank ook aan het Huurderspanel en al onze samenwerkingspartners."

Bij Goed Wonen zal Joke de opvolger worden van Hans Vedder, die met pensioen gaat.

Reactie Raad van Commissarissen Wonen Vierlingsbeek:
"Wij respecteren het besluit van Joke om Wonen Vierlingsbeek te verlaten voor een nieuwe uitdaging bij Goed Wonen. Onze prettige samenwerking met Joke was productief en constructief van aard. Joke heeft een significante bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie Wonen Vierlingsbeek. We waarderen haar succesvolle taakuitvoering en de positieve invloed die dit heeft gehad op onze organisatie en maatschappelijke doelstellingen.
Wij zijn momenteel bezig met de werving van een directeur-bestuurder en blijven ons als zelfstandige woningcorporatie inzetten voor de verhuur van goede en betaalbare woningen, evenals het proactief ondersteunen van de leefbaarheid in onze kernen. Dit doen wij samen met het enthousiaste team van Wonen Vierlingsbeek.
Wij wensen Joke succes bij haar nieuwe functie en bedanken haar voor haar inzet."

Namens de Raad van Commissarissen van Wonen Vierlingsbeek
Paul Nouwen, voorzitter